Moderira: Mojca Mesojedec
Mojca Mesojedec
Desa Muck
Jana Klavs
Mojca Lunder
Moderira: Marija Kobe
Tadeja Logar
Mojca Mesojedec
Ajda Cenčič
Mirela Ožura
Moderira: Maja Martinjak
Miodrag Janić
Ana Dovč
Moderira: Melita Cajhen
Mili Lomšek Vidmar
Katarina Mlekuš
Kozamernik
Magdalena Fabčič
Moderira: Andreja Semolič Valič
Katarina Peklaj in Mojca Mesojedec
Katarina Peklaj
Špela Volčanšek
Jelena Burgar
Moderator: Ajda Cenčič
Umetna inteligenca pri zdravljenju SB tipa 2 Melita Cajhen
Diabetična noga – kaj je novega? Maja Garbas
Florjanove diete Andreja Semolič Valič
Strokovno izobraževanje je namenjeno zdravstvenim strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo s sladkorno boleznijo na vseh ravneh zdravstvenega varstva.
Program izobraževanja je v postopku določitve licenčnih točk pri Zbornici – Zvezi.
Namestitev
Rezervacijo za prenočišče lahko uredite v Hotel Šport (Otočec) na e-naslovu:
booking@terme-krka.eu
Telefon: 08 20 500 300
Ob prijavi navedite, da ste udeleženec JES 2025 – Jesenska endokrinološka sekcija.
Kotizacija z vštetim DDV znaša 480 € (članom Zbornice – Zveze, ki imajo poravnane članske obveznosti, se prizna 50 % popust in znaša 240 €).
V kotizacijo so všteta predavanja, izročki, pogostitve v odmorih, kosilo, večerja in potrdilo o udeležbi.
Kotizacijo nakažite na transakcijski račun Zbornice – Zveze 02015-0258761480, sklic na številko 00 0216-19092025.
Podjetja in zavodi lahko znesek poravnajo tudi po prejetju računa.
Odpoved prijave na izobraževanje je možna v portalu članov (velja za člane Zbornice – Zveze) ali na e-naslov kontaktne osebe strokovnega srečanja. V primeru odpovedi najkasneje štiri (4) ali več dni pred izobraževanjem, se prijavitelju povrne celotna vplačana kotizacija. V primeru odpovedi od vključno tri (3) dni pred izobraževanjem, Zbornica – Zveza zaračunava stroške v višini 50 % kotizacije. Sobote, nedelje, prazniki (dela prosti dnevi) se ne vštevajo v rok odpovedi.
S pravočasno odjavo namreč omogočite prijavo udeležencem, ki se zaradi zapolnjenih mest na izobraževanje niso mogli prijaviti.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije »Strinjam se« se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo “Ne strinjam se”.