Pokrovitelji

Pokrovitelji 10. kongresa zdravstvene in babiške nege

Ponudba za sodelovanje

Spoštovani,

10. jubilejni kongres zdravstvene in babiške nege Slovenije z motom »Z optimalnimi viri do učinkovite zdravstvene in babiške nege«, ki se bo 11. in 12. maja 2015 odvijal v Kongresnem centru Brdo, Brdo pri Kranju, je namenjen medicinskim sestram, babicam in tehnikom zdravstvene nege na vseh področjih delovanja v zdravstvu ter drugim zaposlenim v zdravstvu.

Ob tej priložnosti se obračamo na vas s prošnjo po sodelovanju v obliki pokroviteljstva/darovalstva pri organizaciji kongresa. Sodelujete lahko kot sponzor, razstavljavec, z oglasom, organizacijo satelitskega simpozija – strokovne delavnice ali kako drugače. Prepričani smo, da boste v ponujenih načinih sodelovanja našli možnost za predstavitev svoje organizacije, programov, novosti ali posameznih proizvodov.

Če se boste odločili za sodelovanje, boste imeli v času kongresa možnost neposrednega stika s približno 500 udeleženkami in udeleženci, preko spletne strani in tiskovin kongresa pa bo vaše sporočilo doseglo okrog 15.000 članov Zbornice - Zveze.

Ponujamo vam tri oblike pokroviteljstva:

zlati pokrovitelj – v ponudbo je všteto:

• objava barvnega oglasa na zadnji zunanji strani ovitka programske knjižice in kongresnega zbornika
  • objava logotipa na seznamu pokroviteljev pod imenom »zlati pokrovitelj« (povsod, kjer bomo objavljali imena pokroviteljev),
  • možnost do 5-minutne predstavitve ob zaključku plenarnega predavanja,
  • prikaz vašega logotipa v odmorih,
  • razstavni prostor velikosti 3 m2 – brez opreme,
  • objava logotipa na spletni strani kongresa,
  • povezava spletne strani kongresa s spletno stranjo sponzorja.
    *v času od podpisa pogodbe do zaključka kongresa

srebrni pokrovitelj (več pokroviteljev) – v ponudbo je všteto:

• objava črno-belega oglasa v notranjosti ovitka programske knjižice,
  • objava logotipa na seznamu pokroviteljev pod imenom »srebrni pokrovitelj« (povsod, kjer bomo objavljali imena pokroviteljev),
  • prikaz vašega logotipa v odmorih,
  • razstavni prostor 2 m2 – brez opreme,
  • objava logotipa na spletni strani kongresa.

bronasti pokrovitelj (več pokroviteljev) – v ponudbo je všteto:

• objava črno-belega oglasa v notranjosti ovitka programske knjižice,
  • objava logotipa na seznamu pokroviteljev pod imenom »bronasti pokrovitelj« (povsod, kjer bomo objavljali imena pokroviteljev),
  • razstavni prostor 1 m2 – brez opreme.

Po dogovoru so možne tudi druge oblike sodelovanja:

• razstavni prostor;
  • oglaševanje v programski knjižici in v zborniku prispevkov (knjiga ali CD odvisno od naših možnosti);
  • oglasno gradivo v kongresnih torbah;
  • oglaševanje na spletni strani kongresa;
  • pokroviteljstvo kongresne torbe;
  • s predlogi po vaših željah.

Sponzorstvo družabnih dogodkov

Odločite se lahko za tudi sponzoriranje enega ali več družabnih dogodkov, pripravljenih med srečanjem (odmori v času kongresa, pokroviteljstvo slovesne akademije, npr. kulturni del, Zlati znaki, pogostitev po akademiji, drugo).

Za morebitne darovalce bomo pripravili pogodbe o darovanju.

Za dodatne informacije, prijave in sklepanje pogodb vam je na voljo Urša Bolta:
clanarina@zbornica-zveza.si, tel.št. 01 544 54 80.

Veselimo se sodelovanja z vami!