3. Mednarodni simpozij žilne nevrologije

Organizator: 
UKC Ljubljana, Nevrološka klinika
Termin: 
31.01.2019 - 14:00 do 01.02.2019 - 17:50
Lokacija: 
V Ljubljani

Spoštovani,

vabimo vas na 3. mednarodni simpozij žilne nevrologije, ki bo potekal v Ljubljani, 31. januarja in 1. februarja 2019 in bo izveden v sodelovanju Kliničnega oddelka za vaskularno nevrologijo in intenzivno nevrološko terapijo Nevrološke klinike UKC Ljubljana s Kliničnim inštitutom za radiologijo UKC Ljubljana, SZD - Slovenskega združenja nevrologov, Medicinsko fakulteto Ljubljana – Katedre za nevrologijo in Društvom radioloških inženirjev Slovenije.

Tako kot že pri prejšnjih mednarodnih simpozijih želimo tudi tokrat postaviti v ospredje interdisciplinarnost pri obravnavi bolnika, zato je tokratni mednarodni simpozij izveden v sodelovanju s kolegi radiologi.

Namen simpozija je predstavitev nevroradioloških diagnostičnih pristopov pri različnih podtipih možganske kapi in novosti pri endovaskularnem zdravljenju. Predstaviti želimo tudi rezultate zdravljenja in spodbuditi izdelavo smernic za posamezno patologijo, zato smo povabili k sodelovanju priznane strokovnjake iz Slovenije in tujine.

Mednarodni simpozij še posebej priporočamo vsem zdravnikom specialistom in specializantom nevrologije, radiologije, intenzivne medicine, anesteziologije z reanimatologijo, interne medicine, nevrokirurgije, urgentne medicine, radiološkim inženirjem in medicinskim sestram ter vsem, ki delujejo v okviru obravnave bolnikov z možgansko žilnimi dogodki.

Program, prijavnico in več informacij o 3. mednarodnem simpoziju žilne nevrologije dobite na spletni strani https://neurovasc.si

Prijava je možna samo preko e-prijavnice na navedeni spletni strani.

Vljudno vas naprošamo, da informacijo o 3. mednarodnem simpoziju posredujete vašim kolegom in kolegicam.


Vljudno vabljeni!

Organizacijski odbor
mednarodnega simpozija žilne nevrologije