Planet GV - 14. konferenca Management in vodenje v zdravstvu: Zdravstveni razvojni forum 2017

Zdravstveni razvojni forum 2017
14. konferenca Management in vodenje v zdravstvu

8. in 9. marca 2017, GH Bernardin, Portorož

Uspešno in kakovostno delovanje zdravstvenega sistema je pomembno za zadovoljstvo vseh državljank in državljanov Republike Slovenije. Sistem, ki bo modern, dolgoročno finančno vzdržen, prilagojen demografskim spremembam, z visoko določenimi standardi in normativi ter široko paleto orodij, ki bodo omogočala uresničevanje le-teh.

Z namenom čim bolj celovito pokriti področje upravljanja in sistemskih rešitev v slovenskem zdravstvu ter podati platformo za odkrit dialog čim večjemu številu ključnih deležnikov v podjetju Planet GV že 14 let zapored organiziramo konferenco Management in vodenje v zdravstvu, ki smo jo v letu 2016 preimenovali in nadgradili tako vsebinsko kot organizacijsko. Tako bo 8. in 9. marca 2017 v Portorožu potekal že 2. Zdravstveni razvojni forum – 14. konferenca Management in vodenje v zdravstvu.

Na konferenco so vabljeni vsi pomembnejši deležniki v sistemu zdravstvenega varstva, predstavniki kakovosti v zdravstvu, tako direktorji zdravstvenih ustanov, strokovni direktorji, vodje kakovosti, zdravstveni delavci ter predstavniki zdravstvenih zavarovalnic in pristojnega ministrstva.
V okviru rdeče nit konference, Zdravstveni sistem prihodnosti, bomo spregovorili o:

• upravljanju bolnic in zdravstvenih domov ter zasebnem in javnem zdravstvu,
  • zdravstveni reformi in kaj nam prinaša ter zdravstvenem sistemu prihodnosti,
  • kakovosti in varnosti oziroma smernicah v zdravljenju in diagnostiki.

K sodelovanju pa smo povabili tudi slovenske zdravnike, ki delujejo v tujini (Češka, Avstrija, Anglija). Pomembno se nam zdi, da povedo svoje zgodbe, primerjamo izkušnje doma in na tujem in potegnemo pod črto "rezultat" in na podlagi tega pripravimo zaključke za temelj nujno potrebnih aktivnosti in sprememb. Svoj del pa bodo prispevali tudi hrvaški kolegi s svojim znanjem in izkušnjami. Spletna stran dogodka se nahaja na http://www.planetgv.si/zdravstveni-razvojni-forum

S svojim delovanjem želimo prispevati k izboljšavi slovenskega sistema zdravstvenega varstva ter podati potencialne rešitve na mnoge izzive s katerimi se srečuje. Menimo, da je potrebno z vidika osveščanja ključnih deležnikov narediti korak naprej v odprti razpravi z namenom, da so najboljše rešitve sprejete z velikim soglasjem oziroma z nacionalnim konsenzom.

V želji omogočiti udeležbo čim širšemu krogu zainteresiranih udeležencev smo pripravili posebno paketno ponudbo kotizacij, ki je na voljo tudi članom vaše organizacije oziroma ustanove. Posebni paketi so:

• 3 + 1 (3 plačljive udeležbe, 1 gratis)
  • 5 + 2 (5 plačljivih udeležb, 2 gratis)
  • 8 + 5 (8 plačljivih udeležb, 5 gratis)
  • 10 + 10 (10 plačljivih udeležb, 10 gratis)

Za več informacij o sami konferenci in ugodnih paketih nas lahko pokličite na 01/30 94 437, 031/889 253 ali kontaktirate po e-pošti na metka.krznar@planetgv.si.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo!