Akcija »Nursing Now«

 

Akcija »Nursing Now«

Namen akcije »Nursing Now« je izboljšati status in položaj zdravstvene nege. Z akcijo Nursing Now, ki poteka pod okriljem Svetovne zdravstvene organizacije in Mednarodnega sveta medicinskih sester, želijo, da medicinske sestre zasedejo svoje mesto v središču reševanja zdravstvenih izzivov 21. stoletja.

Akcijo bomo globalno predstavili 27. februarja 2018. Predstavitveni dogodki potekajo po celem svetu, konferenci v Londonu  in Ženevi pa bomo na spletu predvajali v živo.

Namen akcije, ki bo potekala do konca leta 2020, je izboljšati položaj poklica medicinskih sester, povečati njihov vpliv in jim omogočiti, da uresničujejo svoje poslanstvo – zagotavljanje zdravstvenega varstva in zdravstvene nege vsem in povsod.

Če se strinjate s tem, da bodo medicinske sestre v družbi bolj prepoznavne in cenjene, da bodo imele večji delež in vpliv pri odločanju o zdravstvenem varstvu, se prijavite http://www.nursingnow.org/join-the-campaign/ in podprite akcijo.

Akcijo Nursing Now lahko spremljate tudi na Twitter (https://twitter.com/NursingNow2020) in Facebook (https://www.facebook.com/NursingNow2020/) strani in jo še sami širite (http://www.nursingnow.org/social-media-toolkit/) med prijatelji in znanci, mogoče boste zbudili njihovo zanimanje in jih prepričali, da se nam pridružijo.

Nursing Now načrtuje tudi predstavitve dogodkov podpornikov, študije primerov, usposabljanj, priložnosti za vlagatelje in še veliko več. Delite z nami svoje načrte zagovarjanja zdravstvene nege za vse in dodali jih bomo na svetovni zemljevid akcije Nursing Now.